Jerusalem – novo livro de culinária – New Cookbook by Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi

For English version, please scroll down!

Acaba de ser lançado o novo livro de culinária “Jerusalem“, de Yotam Ottolenghi e Sami Tamimi, os chefs por traz do Ottolenghi em Londres.

O livro traz 120 receitas que mostram a diversidade da culinária vinda da cultura árabe, judaica, cristã e outras comunidades do Mediterrâneo, num amplo demonstrativo de ingredientes e estilos.

Um livro que não pode faltar na sua biblioteca culinária!

Ainda sem data prevista para lançamento no Brasil, você pode encomendá-lo através da

Livraria Cultura www.livrariacultura.com.br

ou links Amazon abaixo relacionados.

The new cookbook  ‘Jerusalem’, by Yotam Ottolenghi e Sami Tamimi, the men behind Ottolenghi and NOPI in London, is out.

The book brings 120 recipes that shows the culinary diversity coming from the Arabs, Jewish, Christian and other Mediterranean cultures.

If you love cooking, if you are a chef, love gorgeous food photography (amazing photos by Jonathan Lovekin) or love cookbooks, you should get a copy of this one.

Good reading, good cooking!

Amazon US

http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_i_1_9?url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=jerusalem+cookbook&sprefix=Jerusalem%2Cstripbooks%2C240

Amazon UK

http://www.amazon.co.uk/Jerusalem-Yotam-Ottolenghi/dp/0091943744/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1350912316&sr=1-1

About these ads

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s